Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Psy - ŠPANĚLSKÝ MASTIN S PP - ŠTĚŇATA

ŠPANĚLSKÝ MASTIN S PP - ŠTĚŇATA

spanelsky_mastin_s_pp_stenata_fcayc.jpg
spanelsky_mastin_s_pp_stenata_bhrtc.jpg spanelsky_mastin_s_pp_stenata_bhrtc.jpg spanelsky_mastin_s_pp_stenata_ta6vi.jpg spanelsky_mastin_s_pp_stenata_ta6vi.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
V texte

Nabízíme poslední dvě obrovská štěňátka - kluky . Fenečky na prodej již nemáme. Štěnda mají předpoklady velkého a mohutného vzrůstu a vyrovnaných povah. Již teď jsou štěňátka urostlá se silnou stavbou těla. Oba rodiče jsou velmi výstavně úspěšní. Otec je import Španělsko.Matka pochází z česko-německo-španělského chovu. Štěňátka jsou plně očkovaná, čipovaná,odčervená s eu pasem. Španělský mastin je ideální pes k domu se zahradou. Dům vám ohlídá už jen svou velikostí. Španělák je v podstatě velké společenské plemeno milující děti :)
Více informací na www.sabebe.com nebo www.spanelskymastin.cz nebo volejte 00 420 722 94 39 08. Cena od 600 eur.

Vlastnosti
Lokalita: Česká republika
Kontaktná osoba: Petra
Tel/Mobil: 00420722943908

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.