Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Psy - Americký kokršpaněl - štěňátka s PP

Americký kokršpaněl - štěňátka s PP

americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_k3mz9.jpg
americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_uftcg.jpg americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_uftcg.jpg americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_cpiyp.jpg americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_cpiyp.jpg americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_ukyb0.jpg americky_kokrspanel_stenatka_s_pp_ukyb0.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
11.07.2012 500,00 €

Naše chovatelská stanice WINTEORT Vám nabízí k prodeji zlatobílé kluky Amerických kokrů s PP. Jsou po zdravých a úspěšných rodičích (O: CH. Lover In Fur Lady Anarion M: JCH. Jordan Catonium), vhodná do chovu i na mazlení, chovatelský servis a poradenství samozřejmostí. Štěně od nás dostane bohatou výbavičku včetně pelíšku. Nezávazná návštěva vítána, uvidíte otce i matku štěňat, odběr možný ihned. Odchována s ročním dítětem. Možnost zavézt kamkoliv po ČR. Hledáme pro ně milující domov.

Vlastnosti
Lokalita: Česká republika
Kontaktná osoba: Katerina Winterova
Tel/Mobil: 00420605439351

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.