Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Psy - Poslední tři hovawartí pejsci s PP, krásní a milí

Poslední tři hovawartí pejsci s PP, krásní a milí

posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_xauyf.jpg
posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_quovz.jpg posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_quovz.jpg posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_0mciv.jpg posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_0mciv.jpg posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_gwaax.jpg posledni_tri_hovawarti_pejsci_s_pp_krasni_a_mili_gwaax.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Nabízím poslední tři pejsky, stáří 7 týdnů, dva plavý a jeden černý se znaky, povahově úžasní po výborných rodičích i exterirově, s PP, čipovaní, očkovaní, právě k odběru, neváhejte a přijdte si vybrat svého hlídače a kamaráda, kupní smlouva, výbavička a další poradenství samozřejmostí! Pejsci jsou vymazlení a moc vydaření. Hovawart je výborný společník k rodině a dětem, netrpí nemocemi, je nenáročný, zvyklý celoročně venku, ale může být i uvnitř, psi tohoto plemena neutíkají za fenkami, i na zahrádce jsou vychovatelní. Dva pejsci jsou vhodní do chovu, ale není podmínkou, cena dohodou, rozumná, jeden přestože je krásný má nepatrnou vadu na ocásku, nemůže být chovným, ale dobrým společníkem, zcela jistě - nižší cena, tel. +420775553337, více na www.ladymarion.estranky.cz. Vše na domluvě, s odběrem počkám i po Vaší dovolené.

Vlastnosti
Lokalita: Česká republika
Kontaktná osoba: Marie Bayerová
Tel/Mobil: 00420775553337
WWW adresa: www.ladymarion.estranky.cz

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.