Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Kone - darujem kobylu anglickeho plnokrvnika

darujem kobylu anglickeho plnokrvnika

darujem_kobylu_anglickeho_plnokrvnika_6dcw4.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Zadarmo

Darujem kobylku anglickeho plnokrvnika, 21,5 rocnu. Jazdila zavodne, zial neviem cin rovinku alebo parkur, neskor uz iba rekreacne, nie su k nej ani doklady, nakolko bola pred rokom a pol zachranena z jednej farmy, ked ju chceli dat na maso / majitel kobylky ju daroval ako vyrovnanie za dlznu sumu za krmivo dotycnej farme/, kedze rusili chov koni.

Kobylka je kludna, bez problemov stoji ked sa na nu vysada, krokuje, reaguje na podnety jazdca. Pozna psov, neplasi sa zvukov, zije s kozou / pre tu mame uz domov slubeny/. Je nepodkuta, zadne kopyta si nechce dat upravit, co konickar ju bude vediet naucit, bola zvyknuta byt v stade s inymi konmi.

je vhodna na rekreacne jazdenie. U nas kvalitne krmena senom, granulami a zeleninou. Je vo vybornom stave, ma volne ustajnenie, len je nevybehana, nakolko nie sme konickari a ma k dispoziciu len zahradu o 7 mich aroch.

Chcem aby mala moznost zivota na pastvine, pripadne prechadzky a vsetko na co bola zvyknuta.

Ku kobylke sme dostali darom westernove sedlo, ktore pojde s nou, plus mame ohlavku.

Odvoz si zaujemca zabezpeci sam.

Zaujemcov si dokladne okontrolujem, nakolko nechcem aby niekto kobylku vzal na maso alebo do nevhodnych podmienok. Som ochranarka, mam psi utulok a poznam sa s ludmi z celeho slovenska, cize kontrolu vykonam cez inych ochranarov, ak pojde o vzdialene miesto. Moznost kontroly je moja podmienka k darovaniu.

Je vhodna na farmu, kam chodia deti, na rekreacne jazdenie alebo aj sukromnej osobe, ale len ak ma moznost vybehu a dostatok financii na zabezpecenie sena a slamy.

Na poslednej fotke, kde je trava, je v stave v akom prisla k nam pred rokom a pol. teraz je krasna a na zimu hunata.

zopz@azet.sk


PS: Nevolajte mi ludia, ktori ju chcete do voza, na pracu a ti, ktori si myslite, ze ma oklamete a ziskate niekolko sto kil konskeho masa na predaj. Kobylka je vo vybornom stave, na rekreacne zajazdenie si, pre cloveka, nie pre milion detí, pre niekoho kto tuzi po vlastnom konovi, kto ma dostatocne velky pozemok, nie par arov, alebo ako spolocnicka k dalsiemu konovi. K milovnikom koni, nie k vyuzivatelom .

Vlastnosti
Lokalita: Nitriansky kraj
Kontaktná osoba: jaroslava Karsli
Tel/Mobil: 0908705961

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.